Bird Publisher

DP, založništvo, d.o.o.
Levčeva ulica 13
1234 Mengeš

Prijavi se na novičke:

RSS products

 

Uvod
Spletna stran www.bird-publisher.com s spletno trgovino, je predstavitvena spletna stran založbe Bird Publisher, ki je specializirana za področje tiskanih knjig, e-knjig, meditacij in zvokov narave ter predavanj in vaj s področja osebnega razvoja in ezoterike. Posluje preko spletne strani www.bird-publisher.com in spletnih povezav v okviru založbe Bird Publisher, podjetja DP, založništvo, d.o.o.


Naslov podjetja
DP, založništvo, d.o.o., Levčeva ulica 13, 1234 Mengeš, Slovenija (prodajalec), info@bird-publisher.com, sales@bird-publisher.com.

Naročanje in splošni pogoji
- Izdelke na spletni strani www.bird-publisher.com lahko naročite na več načinov, in sicer preko elektronske pošte, direktno z nakupom na spletni strani s PayPal-om in pretočitvijo iz našega strežnika na vaš računalnik, direktno na spletni strani s plačilom predračuna, pišete na sales@bird-publisher.com ali preko telefona, ki je objavljen na spletni strani.
- Ob naročilu vas prosimo, da vnesete svoje ime in priimek ter točen naslov pri naročanju preko epošte in direktnim nakupom oz. plačilom predračuna na spletni strani  z nakazilom na TRR založbe po predračunu. Po opravljenem nakupu vas bomo o tem obvestili preko elektronske pošte, v kateri boste prejeli račun.
- Potrditev naročila pomeni, da ste seznanjeni s celotnim besedilom prodajno-plačilnih pogojev, kateri so tu navedeni, in da sprejemate pogoje nakupa. Naročilo/pogodba se sklepa v slovenskem jeziku in zavezuje tako trgovino kot kupca.
- Za vse izdane edicije založbe Bird Publisher si pridržujemo pravico, da izjemoma (delno) odstopimo od izvedbe naročila v primerih, če naročenih knjig oz. drugih izdelkov zmanjka na zalogi oz. v primeru težav z internetnimi povezavami in strežniki, kjer se nahajajo naši izdelki.
- Ob morebitnih nejasnostih in ostalih primerih, vas bomo takoj obvestili po e-pošti.

Sklepanje pogodbe
- Kupoprodajna pogodba je sklenjena, ko prodajalec po elektronski pošti potrdi kupčevo naročilo za nakup blaga in mu pošlje račun oz. predračun.
- Pogodbo se sklepa v slovenskem jeziku, sklene pa se lahko po telefonu, elektronski pošti ali direktno z opravljenim plačilom.


Zaupnost podatkov
- Podatki, ki jih posreduje kupec, so strogo zaupni in se obravnavajo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur.l. RS št. 59/1999, 57/2001, 59/2001-popr.) in Zakonu o varstvu potošnikov - ZVPot-UPB1 (uradno prečiščeno besedilo - Uradni list RS, št. 14/03).
- Podjetje DP, založništvo, d.o.o. zagotavlja, da v nobenem primeru ne bo brez vašega pisnega dovoljenja odstopilo ali odtujilo podatkov, ki ste nam jih s potrdilom nakupa zaupali z namenom izpolnjevanja ali uveljavljanja pravic iz pogodbenega razmerja. Vaši podatki so varovani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS št. 86/2004).

Pravno obvestilo
- Podjetje ni odgovorno za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Niti podjetje ni odgovorno za to, če kupec ni sploh prebral teh Pogojev prodaje. Niti podjetje niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, zato ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.
- Blagovne znamke in logotipi podjetij so v njihovi lasti. Vse avtorske pravice vseh izdanih edicij oziroma izdelkov na spletni strani www.bird-publisher pa v lasti nosilcev avtorskih pravic (založbe, avtorjev in drugih partnerjev).

Cene in veljavnost ponudbe
- Vse cene na spletni strani založbe so v evrih (EUR).
- Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila. Slike izdelkov so ilustrativne in ne odražajo nujno v celoti dejanskega stanja ponudbe. Kupec plača blago direktno z nakazilom na TRR založbe, po predračunu na transakcijski račun prodajalca ali s PayPal-om.

Poštnina in plačilo
- K znesku naročila za kosovno blago z dostavo preko dostavne pošte ni potrebno prišteti poštnine, ker stroške dostave kosovnega blaga na področju Slovenije krije založba. Za plačila pretočnih elektronskih (ang.: »downloadable«) vsebin prav tako ni stroškov poštnine.
- Plačilo računa ali predračuna je možno direktno preko PayPal-a ali z nakazilom na TRR podjetja.

- Pošiljanje kosovnega blaga po pošti je možno le na naslov kupca na območju Slovenije. Pri pretočnih elektronskih vsebinah ni drugih omejitev, razen povezava z internetom s primerno pasovno širino, za katero je odgovoren in poskrbi kupec.
- Podjetje jamči za varnost nakupa preko spletne strani.
- Kupec za naročilo kosovnega blaga prevzame račun za izdelke po e-pošti. Strinja se, da je takšna oblika dostave računa primerna in sprejemljiva. Račun oz. predračun poslan po e-pošti ima enako veljavo, kot račun v tiskani oz. natisnjeni obliki.
- Prodajalec za morebitne zamude s strani dostavljalca (pošte) ne odgovarja. V primeru, da kupec naročenega, plačanega in poslanega blaga ne prevzame od dostavljalca pošiljke v na obvestilu navedenem roku, ni upravičen do vračila kupnine.
- Prodajalec tudi ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi nastala na internetnih povezavah ob nakupu oz. pretočitvi izdelkov preko prodajalčeve spletne strani. V primeru onemogočenosti internetnega pretoka (ang: »downloada«) naročenih elektronskih izdelkov na kupčev računalnik, je kupec dolžan o tem obvestiti prodajalca. Založba poskrbi za morebitno alternativno možnost elektronske dostave kupljenega izdelka. Če tudi to ni možno, vam v tem primeru povrnemo denar.

Dostava in dobavni rok
- kosovna naročila (knjige in ploščke) vam bomo skupaj z računom poslali po pošti na naslov, ki ste ga navedli. Potrudili se bomo, da bomo knjige in izdelke dostavili v največ treh delovnih dneh od naročila (razen izjemoma v prednaročilu, ki je označeno v podatkih o knjigi). V primerih prednaročil dostavljamo šele po prejemu knjig, o čimer ste obveščeni pri samem izdelku ob oddaji naročila. Za kosovne izdelke, ki niso na zalogi, vas po prejetem naročilu o dobavnem roku obvestimo po e-pošti. V vsakem primeru bo kupec obveščen po elektronski pošti o roku dobave izdelkov, ki niso na zalogi.
- povezavo za pretočne oz. elektronske izdelke (e-knjige, meditacije ter predavanja) prejmete takoj po opravljenem plačilu. Rok veljavnosti takšnih pretočnih vsebin je omejen na 4 poizkuse za posamezen zapis e-knjige, skupaj torej na 16x za vsako e-knjigo. V kolikor kupec zaradi kakršnegakoli razloga ni uspel v tem času pretočiti naročene in plačane e-knjige, video, avdio vsebine in o tem ni obvestil prodajalca, mu prodajalec ni dolžan povrniti kupnine.

Pravica do odstopa od nakupa
- Kupec kosovnega izdelka (klasične knjige, ploščka) ima pravico odstopiti od pogodbe v primeru prejetega poškodovanega blaga, kar sporoči po telefonu oz. elektronski pošti prodajalcu takoj, ko prevzeme pošiljko.
- Kupec je dolžan pri prevzemu kosovne pošiljke praviloma pregledati njeno vsebnost. V primeru poškodb pošiljke je kupec dolžan celotno pošiljko (paket, zaščitna embalaža, izdelki) prinesti na lokalno Pošto Slovenije in skupaj s poštnim delavcem sestaviti uradni zapisnik o poškodbi pošiljke. Kupec bo odstopil pošiljko, katera bo skupaj z uradnim zapisnikom na stroške pošte poslana na naslov založbe. Po prejemu poškodovane pošiljke bo prodajalec v najkrajšem roku poslal kupcu nov izdelek.
- V primeru nakupa elektronskih vsebin direktno preko spletne strani se uveljavijo ostala določila teh Pogojev prodaje, ki veljajo za pretočne (“download”) vsebine oziroma izdelke, kot so e-knjige, meditacije in predavanja.

Škoda
- Prodajalec ne nosi odgovornosti za morebitno škodo, nastalo zaradi nepravilne oz. malomarne uporabe vseh prodajalčevih izdelkov.

Ostalo
- Nesoglasja ali spore, ki bi nastali s tolmačenjem ali izvajanjem teh "Pogojev prodaje", bosta partnerja reševala sporazumno. V primeru, da sporazuma ni možno doseči, je pristojno sodišče v Ljubljani.
- “Pogoji prodaje ” stopijo v veljavo po objavi na spletni strani založbe (www.bird-publisher.com). Šteje se, da sta jih kupec in prodajalec potrdila in sprejela takoj, ko je opravljen nakup oziroma kupcu na naslov njegove epošte poslan račun oz. predračun.

 

Avtorske pravice in licenca za vse pretočne edicije:

- Vse pravice pridržane. Nobenega dela pretočnih edicij (e-knjig, meditacij in predavanj) ni dovoljeno reproducirati, prenašati ali uporabljati v izvirniku ali v prevodu v kakršni koli obliki in s katero koli tehniko, elektronsko, mehansko, s fotokopiranjem, snemanjem ali s katerim koli drugim sistemom za shranjevanje, obdelavo in prenos podatkov brez pisnega dovoljenja založbe.

- Te pretočne edicije (e-knjige, meditacije in predavanja) so namenjena izključno za vašo osebno uporabo. Ni jih dovoljeno prodajati naprej ali podariti drugim osebam. Če bi želeli e-knjigo, meditacijo ali predavanje podeliti z drugo osebo, prosimo kupite dodatni izvod vsaki osebi, kateri bi jo radi podarili. Če berete, poslušate ali gledate to e-knjigo, meditacijo ali predavanje, a je niste sami kupili ali ni bila kupljena za vašo osebno uporabo, potem bi bilo dobro in prav, da bi si kupili vaš lasten izvod te iste e-knjige, e-meditacije ali e-predavanja. Zahvaljujemo se vam, ker upoštevate in spoštujete avtorsko delo in pravice vseh sodelujočih avtorjev in založbe.

Zadnje dodano

Duhovno zdravljenje in joga (knjiga)

Svami Paramananda Duhovno zdravljenje in joga (knjiga)

Premagajte strah z jogo (knjiga)

Svami Sivananda Premagajte strah z jogo (knjiga)

Uporabite svojo zdravilno moč - Pomen Jezusovih ozdravitev (knjiga)

Dr. Joseph Murphy Uporabite svojo zdravilno moč - Pomen Jezusovih ozdravitev (knjiga)

Poslovna psihologija (knjiga)

Christian D. Larson Poslovna psihologija (knjiga)

Pot miru in blagoslovljenosti (knjiga)

Svami Paramananda Pot miru in blagoslovljenosti (knjiga)

Neznani del Jezusovega življenja - Indija in Tibet (knjiga)

Nicolas Notovitch Neznani del Jezusovega življenja - Indija in Tibet (knjiga)

Vse edicije zadnje dodano

vse modrosti so zapisane v knjigah