Bird Publisher

DP, založništvo, d.o.o.
Levčeva ulica 13
1234 Mengeš

Prijavi se na novičke:

RSS products

Christian D. Larson: Poslovna psihologija (knjiga)

Poslovna psihologija (knjiga)
Christian D. Larson nam v tej knjigi na temelju opravljene izjemno preproste psihološke analize predstavi metode in načine, kako lahko vsakdo postane uspešen v svojem poslovnem, družbenem ali osebnem življenju oziroma si veliko izboljša svoj sedanji način življenja.
 
Nad razmerami, kajšele nad samim seboj, nam ni treba obupavati. Raje kot to se naučimo pravilno uporabljati okoliščine, v katerih smo se znašli, moč svojih misli in čustev, pravilno usmeriti svoja hotenja in uporabljati globlje subtilne vsebine, ki so v naši notranjosti.
 
V knjigi najdemo tudi odgovore na vprašanja, zakaj nekomu v poslu ali osebno nikakor ne uspe, zakaj lahko gre nekomu nekaj časa sicer v redu, je njegov posel dobičkonosen oziroma na osebnem področju dosega dobre rezultate, potem pa začne nazadovati in podobno. No, kar preberite, zagotovo boste tudi sami našli kakšen koristen nasvet za svojo prihodnost oziroma za rešitev razmer, v katerih ste trenutno.
 
Vsi mi lahko usodo vzamemo v svoje roke in zaživimo življenje takšno, kot si ga želimo, ter imamo vse tisto, česar smo si mogoče zelo dolgo že potihoma želeli. Lahko torej izberemo lastno pot in s pogumom in vztrajnostjo pridemo do želenega cilja. Seveda pa je/bo na tej poti treba predvsem pri sebi in svojemu razumevanju marsikaj spremeniti, popraviti, mogoče tudi izgraditi popolnoma na novo. A vse to je nekaj, kar zmoremo vsi. Tudi vi.
 
»Svoje talente uporabljajte zdaj, popolno in v celoti, pa če za to prejemate visoko plačilo ali ne. Če boste s polno uporabo svojih talentov čakali, vse dokler ne boste začeli prejemati boljše plače, takšne dobre plače nikoli ne boste prejeli, medtem pa bodo vaši talenti še naprej ostali mirujoči, zgolj latentni.«
 
»Človekov značaj je moč, ki usmerja vse njegove močí in sposobnosti h konstruktivnemu delovanju.« 
 
»Vse, kar naredite, šteje.«
 

Prelistaj del knjige

(Navodila za brskanje po knjigiklik pri desnem robu - naprej, klik pri levem robu - nazaj, klik levo zgoraj na Naslov - kazalo, klik desno zgoraj na aA - pomanjšanje/povečanje črk, klik levo spodaj na naslov poglavja - drsnik, premik po naslovih - na osebnem računalniku zmanjšaj širino okenčka na celotno naslovnico.)

PODROBEN OPIS

  • ISBN: 978-961-279-633-4
  • Leto izida: junij, 2023
  • Število strani: 204
  • Knjiga: digitalni tisk, broširana
29,60€
v košarico v košarico

Zadnje edicije Knjige Osebni razvoj

Poslovna psihologija (knjiga)

Christian D. Larson Poslovna psihologija (knjiga)

Pot miru in blagoslovljenosti (knjiga)

Svami Paramananda Pot miru in blagoslovljenosti (knjiga)

Neznani del Jezusovega življenja - Indija in Tibet (knjiga)

Nicolas Notovitch Neznani del Jezusovega življenja - Indija in Tibet (knjiga)

Pot predanosti (knjiga)

Svami Paramananda Pot predanosti (knjiga)

Skrivnost uspeha (knjiga)

Elizabeth Towne Skrivnost uspeha (knjiga)

Koncentracija (knjiga)

Christian D. Larson Koncentracija (knjiga)

vse modrosti so zapisane v knjigah