Bird Publisher

DP, založništvo, d.o.o.
Levčeva ulica 13
1234 Mengeš

Prijavi se na novičke:

RSS products

 

Elektronske knjige (e-knjige):

Za prebiranje e-knjig potrebujemo e-bralnik, tablico, iPad, pametnih telefonov, osebni računalnik ali drugo ustrezno napravo. 


- E-knjige so v ponudbi v naslednjih formatih: azw3 (Kindle), mobi, ePUB (za vse druge naprave) za vse e-bralnike, tablice, pametne telefone in druge ob uporabi ustrezne programske opreme, in v . pdf formatu (" Portable Document Format" ali krajše PDF). Za branje pdf-knjig na vašem računalniku in tisk na papir s pomočjo printerja oz. tiskalnika, morate imeti na napravi nameščeno kopijo programa Adobe Acrobat Reader. 

 

- Po vsebini se klasične in elektronske knjige ne razlikujejo. Sprintate (natisnete na tiskalniku) jih lahko kolikokrat in karkoli želite, prenesete dele ali celoto ali slike v druge urejevalnike besedil, ipd. Berete jih lahko na raznih napravah, kot so: e-bralniki, tablični računalniki, osebni računalniki, pamentni telefoni, ipd.

 

- Vse e-knjige založbe Bird Publisher so "DRM free", kar pomeni brez "Digital Rights Managenment". Seveda vas prosimo, da ob teh spoštujete avtorsko pravo avtorjev in založbe ter e-knjige dobljene s strani www.bird-publisher.com uporabljate le za svojo lastno rabo (Preberite spodaj navedeno: "Avtorske pravice in licenca za vse pretočne edicije").

 

Kako do e-knjig in drugih e-vsebin na spletni strani založbe Bird Publisher? Enostavno. Po opravljenem nakupu se kot prijavljeni v "vaš račun" odpravite do oddelka "Prenosi", kjer takoj po opravljenem plačilu lahko prenesete na svojo e-knjige oz. druge artikle, ki ste jih pravkar kupili, na svojo e-napravo. Omogočen vam je 16 kratni časovno neomejeni prenos izbrane e-knjige oz. druge e-vsebine, in sicer v vsakem od šritih  formatov zapisa e-knjige (ePUB, AZW3 (Kindle), MOBI & PDF) po 4x, torej: 4x azw3, 4x mobi, 4x epub in 4x pdf. Torej, če se vam določena e-knjiga oz. druga e-vsebina pomotoma izbriše iz vašega osebnega računalnika, tablice, iPada ali pametnega telefona, se enostavno spet prijavite v "Vaš račun", poglejte v oddelek "Prenosi" in tam se bodo nahajali vsi preostali možni prenosi.

 

Kako pridete do e-knjig in drugih vsebin po predračunu in že opravljenem plačilu na TRR založbe Bird Publisher? Pri založbi bomo preverili ali je plačan znesek že prišel na TRR založbe. Takoj nato vas bomo obvestili, da smo prejeli plačilo in vam bo omogočeno, da se po prijavi v "Vaš račun" opravite do oddelka "Prenosi", kot je navedeno v prejšnjem odstavku ("Kako do e-knjig in drugih vsebin").

 

Kaj pa če se vam določena vsebina zaradi katerega koli razloga že izbriše iz vaše e-naprave oz. jo več ne najdete, kako do nje? Enostavno se ponovno prijavite v "Vaš račun", poglejte v oddelek "Prenosi" in tam se bodo nahajali vsi vaši preostali možni prenosi vse e-knjig oz. e-vsebin, ki ste jih na spletni strani založbe že kupili. Če ste na primer določeno e-knjigo v izbranem zapisu (.mobi ali .epub ali .pdf) že enkrat prenesli, vam v rubriki "Prenosi" tega zapisa preostanejo še trije možni prenosi.

 

- Video predavanja:
- Video zapisi predavanj in vaj so zapisani v .avi formatu in jih pretočite na svoj računalnik, zapečete na cd plošček, gledate tv ali računalniku, vašem iPod-u, pametnem telefonu in podobnih napravah.

 

- Meditacije:
- Meditativna glasba, zvoki narave in meditacije so zapisane v mp3 formatu. Pretočite jih na svoj računalnik, zapečete na cd plošček, poslušate na audio predvajalniku, mobitelu, v mp3 predvajalniku ...

 

- Avtorske pravice in licenca za vse pretočne edicije:

Vse pravice pridržane. Nobenega dela pretočnih edicij (e-knjig, e-meditacij in e-predavanj) ni dovoljeno reproducirati, prenašati ali uporabljati v izvirniku ali v prevodu v kakršni koli obliki in s katero koli tehniko, elektronsko, mehansko, s fotokopiranjem, snemanjem ali s katerim koli drugim sistemom za shranjevanje, obdelavo in prenos podatkov brez pisnega dovoljenja založbe.

Te pretočne edicije (e-knjige, e-meditacije in e-predavanja) so namenjena izključno za vašo osebno uporabo. Ni jih dovoljeno prodajati naprej ali podariti drugim osebam. Če bi želeli e-knjigo, meditacijo ali predavanje podeliti z drugo osebo, prosimo kupite dodatni izvod vsaki osebi, kateri bi jo radi podarili. Če berete, poslušate ali gledate to e-knjigo, meditacijo ali predavanje, a je niste sami kupili ali ni bila kupljena za vašo osebno uporabo, potem bi bilo dobro in prav, da bi si kupili vaš lasten izvod te iste e-knjige, e-meditacije ali e-predavanja. Zahvaljujemo se vam, ker upoštevate in spoštujete avtorsko delo in pravice vseh sodelujočih avtorjev in založbe.

 

- Tiskane knjige

Tudi tiskane knjige lahko kupite na spletni strani www.bird-publisher.com z načinom plačila, kot so: po predračunu s plačilom na TRR ali s "PayPal"-om. Način dostave je po pošti in je možna le na področju Slovenije ter za kupce v Sloveniji. Stroške dostave po pošti za kupce na spletni strani www.bird-publisher.com za dostavo na področju Slovenije poravna založba.

Zadnje dodano

Poslovna psihologija (knjiga)

Christian D. Larson Poslovna psihologija (knjiga)

Pot miru in blagoslovljenosti (knjiga)

Svami Paramananda Pot miru in blagoslovljenosti (knjiga)

Neznani del Jezusovega življenja - Indija in Tibet (knjiga)

Nicolas Notovitch Neznani del Jezusovega življenja - Indija in Tibet (knjiga)

Pot predanosti (knjiga)

Svami Paramananda Pot predanosti (knjiga)

Čudežna zdravilna moč psihičnih fenomenov (knjiga)

Svami Abhedananda Čudežna zdravilna moč psihičnih fenomenov (knjiga)

Skrivnost uspeha (knjiga)

Elizabeth Towne Skrivnost uspeha (knjiga)

Vse edicije zadnje dodano

vse modrosti so zapisane v knjigah