Bird Publisher

DP, založništvo, d.o.o.
Levčeva ulica 13
1234 Mengeš

Prijavi se na novičke:

RSS products

Svami Abhedananda: Čudežna zdravilna moč psihičnih fenomenov (knjiga)

Čudežna zdravilna moč psihičnih fenomenov (knjiga)
Le malokateri izmed nas še ni slišal za t. i. »čudežne ozdravitve«, ki jih je svetu demonstriral Jezus. Poleg tega pa je ljudem predstavil tudi nekatere od svojih neobičajnih sposobnosti, kot so hoja po morju, odprtje oči slepcu in tako naprej. Vse té močí so prikazali tudi drugi veliki odrešeniki svetá, pa tudi nekateri sicer popolnoma običajni ljudje, za katere so slišali le tisti bolj poučeni. Vsi ti primeri iz zgodovine so praktični prikazi psihičnih fenomenov in njihovih zdravilnih močí.
 
Med psihične fenomene poleg zdraviteljskih močí, kot so bioenergetsko, miselno in duhovno zdravljenje, prištevamo tudi hipnotizem, prenos in branje misli, jasnovidnost, jasnoslišnost in druge. Svami Abhedananda nam v tej knjigi podrobneje razloži več njih, vsem tem pa je skupno, da se lahko posamezniku postopoma razkrivajo na poti njegove samoozdravitve oziroma samouresničitve. A da bi jih slednji sploh lahko razvil, je dobro, da se prej seznani s prano in se jo nauči nadzorovano uporabljati. V knjigi avtor navaja tudi kar nekaj primerov, ko se je z naravo, močjó ter skrivnostnostjo psihičnih fenomenov tudi sam srečal in jih praktično uporabil.

"Fizični prostor oziroma dimenzija ni edini prostor, ki obstaja. Poleg njega obstajata tudi miselni in duhovni prostor. Duhovni prostor je mnogo večji od miselnega, slednji pa je izza fizičnega prostora."
 
"Um je kreator, ustvarjalec svetá in um je resnični človek; karkoli se s človekom dogaja, to je ustvaril njegov um; telo samo ne more narediti ničesar." 
 

Prelistaj del knjige

(Navodila za brskanje po knjigiklik pri desnem robu - naprej, klik pri levem robu - nazaj, klik levo zgoraj na Naslov - kazalo, klik desno zgoraj na aA - pomanjšanje/povečanje črk, klik levo spodaj na naslov poglavja - drsnik, premik po naslovih - na osebnem računalniku zmanjšaj širino okenčka na celotno naslovnico.)

PODROBEN OPIS

  • ISBN: 978-961-279-631-0
  • Leto izida: oktober, 2022
  • Število strani: 120
  • Knjiga: digitalni tisk, broširana, priročnik
25,00€
v košarico v košarico

Zadnje edicije

Poslovna psihologija (knjiga)

Christian D. Larson Poslovna psihologija (knjiga)

Pot miru in blagoslovljenosti (knjiga)

Svami Paramananda Pot miru in blagoslovljenosti (knjiga)

Neznani del Jezusovega življenja - Indija in Tibet (knjiga)

Nicolas Notovitch Neznani del Jezusovega življenja - Indija in Tibet (knjiga)

Pot predanosti (knjiga)

Svami Paramananda Pot predanosti (knjiga)

Čudežna zdravilna moč psihičnih fenomenov (knjiga)

Svami Abhedananda Čudežna zdravilna moč psihičnih fenomenov (knjiga)

Skrivnost uspeha (knjiga)

Elizabeth Towne Skrivnost uspeha (knjiga)

vse modrosti so zapisane v knjigah