Bird Publisher

DP, založništvo, d.o.o.
Levčeva ulica 13
1234 Mengeš

Prijavi se na novičke:

RSS products

Christian D. Larson: Koncentracija (knjiga)

Koncentracija (knjiga)
Veščina koncentracije je ena izmed tistih, ki se je lahko dokaj hitro naučimo, a je obenem tudi najboljša izmed vseh. Ta knjiga je namenjena še posebej tistim, ki se želite te umetnosti naučiti, in sicer v vseh njenih pojavnih oblikah; tako tistim, ki si želite povečati moč koncentracije tako, da jo boste lahko potem uporabljali ob vsakem času in za vsakršen namen; kot tudi tistim, ki si želite, da resnična koncentracija postane vaša stalna lastnost in značilnost.
 
Karkoli že počnete oziroma kakršenkoli je že vaš namen, se boste za to, da bi bilo vaše delo uspešno opravljeno, vsekakor morali zelo dobro zbrati. Pri vsem tistem, kar trenutno počnete, je nujno treba uporabiti vso moč vaših misli in nadarjenosti, s čimer si izjemno povečate možnost za uspeh vašega trenutnega dela oziroma uspešno dokončate tisto, česar ste se lotili.
 
A veščina koncentracije ni le odločilni dejavnik na področju dosežkov in uresničenja zastavljenih ciljev, temveč je tudi odločilni dejavnik na nekem drugem področju – na področju vaših brezštevilnih zmožnosti. In šele s tem, ko boste svoje možnosti in sposobnosti razvili, boste lahko spoznali, kdo v resnici ste.
 
»Neke razmere oziroma problemi so lahko videti izjemno zahtevni oziroma komplicirani samo, če si jih ogledujemo v temí ali pri pridušeni svetlobi. A če smo sposobni pogledati skozi to stvar, skozi ta problem, potem bomo védeli tudi, kaj naj storimo.

Zato prižgite zadosti svetlo luč in vsa skrivnost problema bo izginila, kajti problemi prenehajo biti problemi, če si jih ogledamo pri močni in jasni svetlobi.«
 

Prelistaj del knjige

(Navodila za brskanje po knjigiklik pri desnem robu - naprej, klik pri levem robu - nazaj, klik levo zgoraj na Naslov - kazalo, klik desno zgoraj na aA - pomanjšanje/povečanje črk, klik levo spodaj na naslov poglavja - drsnik, premik po naslovih - na osebnem računalniku zmanjšaj širino okenčka na celotno naslovnico.)

PODROBEN OPIS

  • ISBN: 978-961-279-628-0
  • Leto izida: oktober, 2020
  • Število strani: 78
  • Knjiga: digitalni tisk, broširana, priročnik
22,00€
v košarico v košarico

Zadnje edicije

Duhovno zdravljenje in joga (knjiga)

Svami Paramananda Duhovno zdravljenje in joga (knjiga)

Premagajte strah z jogo (knjiga)

Svami Sivananda Premagajte strah z jogo (knjiga)

Uporabite svojo zdravilno moč - Pomen Jezusovih ozdravitev (knjiga)

Dr. Joseph Murphy Uporabite svojo zdravilno moč - Pomen Jezusovih ozdravitev (knjiga)

Poslovna psihologija (knjiga)

Christian D. Larson Poslovna psihologija (knjiga)

Pot miru in blagoslovljenosti (knjiga)

Svami Paramananda Pot miru in blagoslovljenosti (knjiga)

Neznani del Jezusovega življenja - Indija in Tibet (knjiga)

Nicolas Notovitch Neznani del Jezusovega življenja - Indija in Tibet (knjiga)

vse modrosti so zapisane v knjigah