Bird Publisher

DP, založništvo, d.o.o.
Levčeva ulica 13
1234 Mengeš

Prijavi se na novičke:

RSS products

Jon Rasmussen: Izsanjati svoj svet v resničnega (knjiga)

Izsanjati svoj svet v resničnega (knjiga)

Šamanove skrivnosti za uresničenje življenja, kot si ga želite

 

Knjiga Jona Rasmussena z naslovom »Izsanjati svoj svet v resničnega: Šamanove skrivnosti za uresničenje življenja, kot si ga želite« je lahko vaš vodnik k spremembam v vašem osebnem življenju in svetu, v katerega prinese več svobode, moči in radosti. V knjigo je vključena tudi avtorjeva osebna šamanska vizija sveta, kar predstavlja bralcu navdih, da se tudi sam udeleži kreiranja in življenja novega, drugačnega, bolj pozitivnega in svetlega svetu.

 

Z nekaj subtilne predrznosti avtor seznani, navdahne in izzove bralca k sprejetju novega, drugačnega pristopa k spreminjanju življenja iz takšnega, kot ga bralec sedaj živi, v smer tistega življenja, ki bi ga bralec rad živel. Avtor je vsebinsko knjigo obogatil z njegovimi spoznanji, modrimi nauki, izkušnjami in vizijami. Kot vsak šaman – zdravilec izvira iz prvobitne tradicije človeka, posebej pa so avtorju blizu srednje amariške staro šamanske tradicije.

 

Jon Rasmussen je v južnem predelu ZDA priznan šaman zdravilec. Že vrsto let svoje bogato znanje in izkušnje prenaša na skupine študentov iz vsega sveta. Pri zdravljenju posameznikov uporablja predvsem naslednje tehnike: holotropsko dihanje, theta zdravljenje, zdravljenje svetlobnega telesa in še veliko drugih splošno manj poznanih modrosti in znanj staro šamanske tradicionalne medicine. Z delom tega bogatega znanja avtorja se lahko seznanite tudi vi, dragi bralec.

 

Prelistaj del knjige

(Navodila za brskanje po knjigi: klik pri desnem robu - naprej, klik pri levem robu - nazaj, klik levo zgoraj na Naslov - kazalo, klik desno zgoraj na aA - pomanjšanje/povečanje črk, klik levo spodaj na naslov poglavja - drsnik, premik po naslovih - na osebnem računalniku zmanjšaj širino okenčka na celotno naslovnico.)

PODROBEN OPIS

  • ISBN: 978-961-6763-80-6
  • Leto izida: 2011
  • Št. strani: 195
  • Knjiga: tiskana, broširana
25,90€ 22,00€
v košarico v košarico

Zadnje edicije Knjige Osebni razvoj

Ravnovesje in moč (knjiga)

Christian D. Larson Ravnovesje in moč (knjiga)

Pot čistosti & Iz srcá (knjiga)

James Allen Pot čistosti & Iz srcá (knjiga)

Izsanjati svoj svet v resničnega (knjiga)

Jon Rasmussen Izsanjati svoj svet v resničnega (knjiga)

Vzemite usodo v svoje roke (knjiga)

Christian D. Larson Vzemite usodo v svoje roke (knjiga)

Delovanje človeškega razuma (knjiga)

Christian D. Larson Delovanje človeškega razuma (knjiga)

Samospoznanje (knjiga)

Svami Abhedananda Samospoznanje (knjiga)

vse modrosti so zapisane v knjigah