Bird Publisher

DP, založništvo, d.o.o.
Levčeva ulica 13
1234 Mengeš

Prijavi se na novičke:

RSS products

Jon Rasmussen: Izsanjati svoj svet v resničnega (knjiga)

Izsanjati svoj svet v resničnega (knjiga)

Šamanove skrivnosti za uresničenje življenja, kot si ga želite

 

Knjiga Jona Rasmussena z naslovom »Izsanjati svoj svet v resničnega: Šamanove skrivnosti za uresničenje življenja, kot si ga želite« je lahko vaš vodnik k spremembam v vašem osebnem življenju in svetu, v katerega prinese več svobode, moči in radosti. V knjigo je vključena tudi avtorjeva osebna šamanska vizija sveta, kar predstavlja bralcu navdih, da se tudi sam udeleži kreiranja in življenja novega, drugačnega, bolj pozitivnega in svetlega svetu.

 

Z nekaj subtilne predrznosti avtor seznani, navdahne in izzove bralca k sprejetju novega, drugačnega pristopa k spreminjanju življenja iz takšnega, kot ga bralec sedaj živi, v smer tistega življenja, ki bi ga bralec rad živel. Avtor je vsebinsko knjigo obogatil z njegovimi spoznanji, modrimi nauki, izkušnjami in vizijami. Kot vsak šaman – zdravilec izvira iz prvobitne tradicije človeka, posebej pa so avtorju blizu srednje amariške staro šamanske tradicije.

 

Jon Rasmussen je v južnem predelu ZDA priznan šaman zdravilec. Že vrsto let svoje bogato znanje in izkušnje prenaša na skupine študentov iz vsega sveta. Pri zdravljenju posameznikov uporablja predvsem naslednje tehnike: holotropsko dihanje, theta zdravljenje, zdravljenje svetlobnega telesa in še veliko drugih splošno manj poznanih modrosti in znanj staro šamanske tradicionalne medicine. Z delom tega bogatega znanja avtorja se lahko seznanite tudi vi, dragi bralec.

 

Prelistaj del knjige

(Navodila za brskanje po knjigi: klik pri desnem robu - naprej, klik pri levem robu - nazaj, klik levo zgoraj na Naslov - kazalo, klik desno zgoraj na aA - pomanjšanje/povečanje črk, klik levo spodaj na naslov poglavja - drsnik, premik po naslovih - na osebnem računalniku zmanjšaj širino okenčka na celotno naslovnico.)

PODROBEN OPIS

  • ISBN: 978-961-6763-80-6
  • Leto izida: 2011
  • Št. strani: 195
  • Knjiga: tiskana, broširana
25,90€ 24,90€
v košarico v košarico

Zadnje edicije Knjige Naravno zdravljenje

Priročnik za energetsko magnetno zdravljenje (knjiga)

Daniel W. Hull Priročnik za energetsko magnetno zdravljenje (knjiga)

Moje izkušnje s samozdravljenjem (knjiga)

Elizabeth Towne Moje izkušnje s samozdravljenjem (knjiga)

Samozdravljenje (knjiga)

Christian D. Larson Samozdravljenje (knjiga)

Spoznajte svoje energetsko magnetno polje (knjiga)

William E. Gray Spoznajte svoje energetsko magnetno polje (knjiga)

Hatha joga (knjiga)

Yogi Ramacharaka Hatha joga (knjiga)

Znanost diha (knjiga)

William Atkinson Znanost diha (knjiga)

vse modrosti so zapisane v knjigah