Bird Publisher

DP, založništvo, d.o.o.
Levčeva ulica 13
1234 Mengeš

Prijavi se na novičke:

RSS products

Marko Pogačnik: Skrivno življenje Zemlje (knjiga)

Skrivno življenje Zemlje (knjiga)

Celovita šola geomantije

 

V tej knjigi so na pregleden način opisani različni vitalno-energijski pojavi v pokrajini, nivoji elementarnih bitij narave, kompozicije krajinskih svetišč ... Predstavljene so različne metode dojemanja nevidnih plasti resničnosti skupaj z ustreznimi vajami.

 

Knjiga je opremljena z vsem, kar človek potrebuje pri razvijanju poglobljenega odnosa do zemeljskega vesolja. Preko 200 avtorjevih rizb ilustrira konkretne primere geomantičnih pojavov z vsega sveta.

 

Čeprav se nam zdi, da v okviru zemljepisa vemo vse o Zemlji, je resnica po moji izkušnji prav nasprotna. Ne vemo skoraj ničesar o nevidnih ravneh življenja Zemlje, tistih ravneh, ki planetu omogočajo, da v vsakem trenutku, skupaj z nami, bitji Zemlje, vzcveti kot živa Zemlja. Običajna zemljepisna veda o teh odločilnih ravneh življenja na Zemlji molči. Ker pa želimo ta molk pretrgati in Zemljo končno ponovno nagovoriti kot živo Zemljo, je potrebno obuditi pozabljeno vedo geomantije, na vzhodu imenovano feng šuj. »Geomantija« je starodavna beseda, ki označuje človekovo željo spoznati bivanjski temelj nevidnih in vidnih razsežnosti Zemlje in njenih pokrajin, pri čemer človeka ne obravnava ločeno od njegovega zemeljskega okolja.  Ta knjiga ni mišljena samo kot teoretični uvod v “Skrivno življenje Zemlje”, ampak tudi kot praktični vodnik po različnih geomantičnih razsežnostih krajev in pokrajin. Vključuje več kot 170 praktičnih primerov z različnih koncev sveta, ki so predstavljeni v obliki izvirnih risb. Velik del besedil, risb in vaj ima namen opisati in pojasniti metode večdimenzionalnega dojemanja sveta, da bi bralko oziroma bralca spodbudil in podprl pri nabiranju lastnih izkušenj z geomantičnimi pojavi, predstavljenimi v tej knjigi.

 

Prelistaj del knjige

(Navodila za brskanje po knjigi: klik pri desnem robu - naprej, klik pri levem robu - nazaj, klik levo zgoraj na Naslov - kazalo, klik desno zgoraj na aA - pomanjšanje/povečanje črk, klik levo spodaj na naslov poglavja - drsnik, premik po naslovih - na osebnem računalniku zmanjšaj širino okenčka na celotno naslovnico.)

PODROBEN OPIS

  • ISBN: 978-961-6763-59-2
  • Leto izida: 2010
  • Št. strani: 279
  • Knjiga: tiskana, broširana
27,90€ 26,90€
v košarico v košarico

Zadnje edicije Knjige Geomantija

Skrivno življenje Zemlje (knjiga)

Marko Pogačnik Skrivno življenje Zemlje (knjiga)

vse modrosti so zapisane v knjigah