Bird Publisher

DP, založništvo, d.o.o.
Levčeva ulica 13
1234 Mengeš

Prijavi se na novičke:

RSS products

William E. Gray: Spoznajte svoje energetsko magnetno polje (knjiga)

Spoznajte svoje energetsko magnetno polje (knjiga)

V tej knjigi, ki jo je prvotno napisála medicinska sestra in jo je avtor kasneje dopolnil in nekoliko predelal, je predstavljena teorija zdravljenja, ki je nova le po tem, da je bila posodobljena za današnjo rabo. V resnici pa je stara toliko, kot tá svet.
 
Pri njegovem načinu zdravljenja gre pravzaprav za izgubljeno umetnost. Ali ni že v Bibliji napisano, da so v starodavnih časih nekateri ljudje razumeli in uporabljali modróst zdravljenja s polaganjem rok? In zdi se, da je biló ravno polaganje rok način prenosa človeške energije, nekaj podobnega, kot je opisanega v tej knjigi. To je bilá nekdaj vsakdanja in splošno sprejeta praksa zdravljenja. Nanjo ljudje gledajo kot na čudež le zaradi skozi stoletja izgubljenega znanja in poznavanja načinov njene uporabe. Védenje in moč je biló medtem treba namenoma ohraniti izven dosega ljudi, a so si jo prisvojili izbranci z namenom, da bi ohranili nadzor nad ljudskimi množicami.
 
In v tej knjigi tó starodavno módrost zdravljenja lahkó spoznate na nov, za mnoge nenavaden način. Avtor pri razlagah svojega dela uporablja izrazoslovje, ki ga sicer uporabljamo v mehaniki in elektriki, a učinki zdravljenja so vendarle tisti, ki njegovo delo prikažejo v povsem novi in moderni luči. Skozi primere ozdravítve bolnikov, ki so podrobno opisani v tej knjigi, se lahkó o tem tudi sami prepričate.
 

Prelistaj del knjige

(Navodila za brskanje po knjigi: klik pri desnem robu - naprej, klik pri levem robu - nazaj, klik levo zgoraj na Naslov - kazalo, klik desno zgoraj na aA - pomanjšanje/povečanje črk, klik levo spodaj na naslov poglavja - drsnik, premik po naslovih - na osebnem računalniku zmanjšaj širino okenčka na celotno naslovnico.)

PODROBEN OPIS

  • ISBN: 978-961-279-613-6
  • Leto izida: marec, 2017
  • Št. strani: 127
  • Knjiga: digitalni tisk, broširana
21,00€ 19,99€
v košarico v košarico

Zadnje edicije Vredno vašega ogleda ...

Samozdravljenje (knjiga)

Christian D. Larson Samozdravljenje (knjiga)

Bhakti joga - Joga ljubezni in predanosti (knjiga)

Svami Vivekananda Bhakti joga - Joga ljubezni in predanosti (knjiga)

Moj učitelj in druge besede, polne navdiha (knjiga)

Svami Vivekananda Moj učitelj in druge besede, polne navdiha (knjiga)

Znanost diha (knjiga)

William Atkinson Znanost diha (knjiga)

Jnana joga - Joga znanja in modrosti (knjiga)

Svami Vivekananda Jnana joga - Joga znanja in modrosti (knjiga)

Samospoznanje (knjiga)

Svami Abhedananda Samospoznanje (knjiga)

vse modrosti so zapisane v knjigah