Bird Publisher

DP, založništvo, d.o.o.
Levčeva ulica 13
1234 Mengeš

Prijavi se na novičke:

RSS products

Rowland Anton Barkley: Antos terapija (dvd)

Antos terapija (dvd)

Vsebina tega DVD-ja je video zapis predavanja g.Rowlanda Antona Barkleya, ki ga je imel v Ljubljani, januarja, leta 2006. Na posnetku so predstavljene tudi vaje in izvedene nekatere transformacije. Predavanje je bilo ob pomoči prevajalca simultano prevajano v slovenščino.

Zvok in slika sta posneta z takrat super moderno, a za današlje čase bolj amatersko kamero, a zaradi avtentičnosti in močí energetskih pretokov nista posebej studijsko obdelana, zaradi česar sta na momente mogoče nekoliko slabša. A zato je energetska, prostorska in časovna čarobnost tega predavanja toliko konkretnejša, močnejša in polna čudovitih zdravilnih in transformacijskih energij.
 
G.Rowland Anton Barkley iz Brazilije je šamanski zdravilec, kiropraktik in NLP trener, ki je v tistem času občasno prihajal v Ljubljano voditi seminarje in delavnice. Izkušnje Aboriginov, afriških in južnoameriških šamanov nam avtor v sobodbnem jeziku predaja v obliki starodavnih šamanskih iniciacijskih tehnik.
 
Nekaj iz vsebine:
- 1. DVD plošček: zapisi, skriti v ozadnju našega zavedanja, prepoznava in označitev teh spoznanj, uporaba šamanskih moči za potrebne spremembne, uporaba živalskih form (svetih zaščitnih živali), ki so sicer že v vseh nas, skupki v ozadnje potisnjene energije in tehnike za njeno transformacijo, odstranjevanje blokad s pomočjo prstov, primeri iz prakse, iniciacija prebujanja naših zdraviteljskih sposobnosti, zdravljenje s pomočjo višjega jaza na daljavo, veliko primerov iz prakse ...
- 2. DVD plošček: izkušnje udeležencev prejšnjih delavnic, predstavitev poteka delavnic, o odstranjevanju artefaktov, ustvarjalne sile naših sanj in uma, tri in štiridimenzionalno življenje, ANTOS (Activated Nuclear Transformational Shamanism) terapija, odgovori na vprašanja in pobude poslušalce ...
 
Spodaj si lahko ogledate kratek izsek iz tega DVD-ja.

PODROBEN OPIS

  • ISBN: 978-961-91690-9-4
  • Leto izida: januar,2006
  • Št. DVD ploščkov: 2
  • Format zapisa: DVD
24,00€
v košarico v košarico

Zadnje edicije

Naravno zdravljenje (knjiga)

Yogi Ramacharaka Naravno zdravljenje (knjiga)

Moja metoda - samozdravljenje z avtosugestijo (knjiga)

Émile Coué Moja metoda - samozdravljenje z avtosugestijo (knjiga)

Priročnik za energetsko magnetno zdravljenje (knjiga)

Daniel W. Hull Priročnik za energetsko magnetno zdravljenje (knjiga)

Moje izkušnje s samozdravljenjem (knjiga)

Elizabeth Towne Moje izkušnje s samozdravljenjem (knjiga)

Samozdravljenje (knjiga)

Christian D. Larson Samozdravljenje (knjiga)

Spoznajte svoje energetsko magnetno polje (knjiga)

William E. Gray Spoznajte svoje energetsko magnetno polje (knjiga)

vse modrosti so zapisane v knjigah