Bird Publisher

DP, založništvo, d.o.o.
Levčeva ulica 13
1234 Mengeš

Prijavi se na novičke:

RSS products

Émile Coué: Moja metoda - samozdravljenje z avtosugestijo (knjiga)

Moja metoda - samozdravljenje z avtosugestijo (knjiga)
Vsak dan iz okolja in od nas samih prejmemo na tisoče sugestij in avtosugestij, ki pa so lahko dobre ali slabe, delujejo dobro na naše zdravje, počutje in celotno življenje ali pa slabo, vse to pa potem določa našo usodo. Na srečo je torej enak način kot tarnanje nad težavami našemu dojemljivemu notranjemu podzavestnemu jazu mogoče zašepetati tudi predstave našega zdravja, tj. zavestno  uporabljati sugestijo in spremeniti pot, po kateri želimo iti; potem to postane avtosugestija. 
 
Že sveti Tomaž je dejal, da je vsaka predstava, ki si jo je izmislil človeški um, ukaz, ki ga človekov organizem uboga. Dodal je še, da lahko s tem bolezen povzroči ali pa ozdravi. Na nas je torej, da vzamemo uzde svojega življenja v svoje roke in postanemo mojstri najbolj čudovitega instrumenta, ki si ga je mogoče zamisliti – avtosugestije. Le uporabiti je treba moč domišljije in ne moči volje, kajti v boju med obema domišljija vedno zmaga.
 
Avtor g. Coué nam v knjigi predstavi svojo metodo avtosugestije, ki je tako preprosta, da jo lahko uporabi vsakdo. Sam je z njo pomagal na tisoče ljudem in jih jo naučil uporabljati. Ti ljudje so potem popolnoma ozdraveli ali pa odpravili vsaj simptome svojih bolezni. Poleg tega so pogosto odpravili še tiste težave, na katere so prej že skorajda pozabili, da jih imajo. Navaja tudi bolezni, ki jih je mogoče pozdraviti. Po svetu deluje veliko inštitutov, kjer ljudem pomagajo z metodo zavestne avtosugestije.
 
"Vsak dan v vseh pogledih postajam vse boljši in boljši."
 

Prelistaj del knjige

(Navodila za brskanje po knjigiklik pri desnem robu - naprej, klik pri levem robu - nazaj, klik levo zgoraj na Naslov - kazalo, klik desno zgoraj na aA - pomanjšanje/povečanje črk, klik levo spodaj na naslov poglavja - drsnik, premik po naslovih - na osebnem računalniku zmanjšaj širino okenčka na celotno naslovnico.)

PODROBEN OPIS

  • ISBN: 978-961-279-621-1
  • Leto izida: avgust, 2018
  • Št. strani: 85
  • Knjiga: digitalni tisk, broširana
19,00€
v košarico v košarico

Zadnje edicije

Naravno zdravljenje (knjiga)

Yogi Ramacharaka Naravno zdravljenje (knjiga)

Moja metoda - samozdravljenje z avtosugestijo (knjiga)

Émile Coué Moja metoda - samozdravljenje z avtosugestijo (knjiga)

Priročnik za energetsko magnetno zdravljenje (knjiga)

Daniel W. Hull Priročnik za energetsko magnetno zdravljenje (knjiga)

Moje izkušnje s samozdravljenjem (knjiga)

Elizabeth Towne Moje izkušnje s samozdravljenjem (knjiga)

Samozdravljenje (knjiga)

Christian D. Larson Samozdravljenje (knjiga)

Spoznajte svoje energetsko magnetno polje (knjiga)

William E. Gray Spoznajte svoje energetsko magnetno polje (knjiga)

vse modrosti so zapisane v knjigah