Bird Publisher

DP, založništvo, d.o.o.
Levčeva ulica 13
1234 Mengeš

Prijavi se na novičke:

RSS products

Elizabeth Towne: Moje izkušnje s samozdravljenjem (knjiga)

Moje izkušnje s samozdravljenjem (knjiga)
Knjiga o izkušnjah naravne zdravilke in učiteljice Elizabeth Towne s samozdravljenjem
 
Samozdravljenje je nekaj popolnoma naravnega in se vsem ljudem na tem planetu dogaja dnevno, vsako uro in vsak trenutek. Večina ljudi se torej na prišepetavanje notranjega duha zdravljenja odziva popolnoma nezavedno, ne da bi sploh pomislili, za kaj pravzaprav gre. Ne vedo, kako naj plimovanja življenja znotraj in okoli njih zavestno izkoristijo in ga uporabijo sebi v korist, namesto da bi jih na vse možne načine oviralo.
 
Avtorica nam v tej knjigi podrobno predstavi, kako si je pozdravila depresijo, prestrašenost, nevztrajnost, vzkipljivost, preobremenjenost, jezo, prehlade, glavobole, živčno izčrpanost, stare slabe navade, prevzete vrednote in miselne vzorce ter ne nazadnje tudi pomanjkanje denarja. Z odstranitvijo vsega tega pa je našla svoj mir, vztrajnost, veselje, radost ter ozdravila svoje telo ter dušo in zaživela izjemno ustvarjalno ter polno življenje.
 
Počnite tisto, kar si želite občutiti. Če torej želite občutiti umirjenost in zaupanje, počnite umirjeno in z zaupanjem tudi tiste najmanjše in najmanj pomembne stvari v svojem življenju. Posledično pri svojih opravilih ne boste več hiteli "kot raztrgani dohtarji" in se vsega lotevali s strahom, temveč povsem nasprotno. A zaradi tega ne boste zase in za skupnost naredili nič manj in nič slabše. Namesto da bi "morali" početi, karkoli že delate zdaj, boste namreč to isto "radi delali", zaradi česar boste naredili vsaj dvakrat več kot prej in še veliko boljše. Takšno bo potem postalo tudi vaše življenje nasploh. Namesto da bi bili bolni in imeli kup takšnih in drugačnih težav, boste ozdraveli in končno našli svojo osebno pot, zdravje ter zadovoljstvo.
 
»POČELA sem tisto, kar sem si ŽELELA občutiti,
in moji občutki so temu sledili.«
»Delati zdravo, pomeni izražati zdravje.«
 

Prelistaj del knjige

(Navodila za brskanje po knjigiklik pri desnem robu - naprej, klik pri levem robu - nazaj, klik levo zgoraj na Naslov - kazalo, klik desno zgoraj na aA - pomanjšanje/povečanje črk, klik levo spodaj na naslov poglavja - drsnik, premik po naslovih - na osebnem računalniku zmanjšaj širino okenčka na celotno naslovnico.)

PODROBEN OPIS

  • ISBN: 978-961-279-620-4
  • Leto izida: maj, 2018
  • Št. strani: 108
  • Knjiga: digitalni tisk, broširana
21,00€
v košarico v košarico

Zadnje edicije Knjige Osebni razvoj

Moja metoda - samozdravljenje z avtosugestijo (knjiga)

Émile Coué Moja metoda - samozdravljenje z avtosugestijo (knjiga)

Ravnovesje in moč (knjiga)

Christian D. Larson Ravnovesje in moč (knjiga)

Pot čistosti & Iz srcá (knjiga)

James Allen Pot čistosti & Iz srcá (knjiga)

Izsanjati svoj svet v resničnega (knjiga)

Jon Rasmussen Izsanjati svoj svet v resničnega (knjiga)

Vzemite usodo v svoje roke (knjiga)

Christian D. Larson Vzemite usodo v svoje roke (knjiga)

Delovanje človeškega razuma (knjiga)

Christian D. Larson Delovanje človeškega razuma (knjiga)

vse modrosti so zapisane v knjigah